ÖRVENDJ NÉPEM! keresztény fesztivál, Ada

Kezdőlap

Örvendj népem Szent András Iskola Adonaj Új Élet közösség Emmánuel közösség
  Tűz találkozók Koncertek Tanítványság Iskola Mária Rádió e-mail
 

Tanúságtételek a fesztiválról

Hétköznapi találkozások

 

?

2011

 

2010

 

2009

 

2008

 

2007

 

2005

 

2004

 

2003

 

2002

 

2001

 

 

"Ujjongjanak s örvendezzenek benned
mindazok, akik téged keresnek;
»Magasztaltassék az Úr!« - mondják min-denkor, akik örvendeznek szabadításodon."

Zsolt 40,17

 

Kedves Testvérünk!

Szeretettel köszöntünk az "Örvendj népem!" keresztény fesztivál honlapján. Reméljük, hogy ezek oldalak kedvet adnak ahhoz, hogy a következő rendezvényre Te is eljöjj, ha pedig már voltál közöttünk, akkor alkalmat adnak a régi szép emlékek felidézéséhez.

 Az "Örvendj népem!" egy ökumenikusan nyitott, de alapvetően katolikus értékeket követő rendezvény, mely 2002-ben született kettős céllal:
Egyrészt alkalmat teremteni kereső testvéreinknek, hogy találkozhassanak Jézus Krisztussal, aki az Út, Igazság és Élet, s minden örömünk forrása, tehát evangelizációs céljaink is vannak.
 Másrészt, hogy mi keresztények felekezeti hovatartozás nélkül egy napon együtt örvendezhessünk, és dicsérhessük a mi Urunkat Jézust, tehát töltekezési lehetőség is.

A rendezvény szervezést az Adonaj keresztény civilszervezetet működtető adai katolikus karizmatikus közösségek vállalták fel, de nyitottak vagyunk más közösségek, felekezetek segítsége, ötletei felé is.

Ha szeretnél többet megtudni a kezdetekről, a jelenről, a tervekről, bátran barangolj az oldalak között. Találsz beszámolókat tanúságtételeket és sok-sok képet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy a test és egy a Lélek, amint hivatásotok is egy reménységre szól. Egy az Úr, egy a hit, egy a keresztség. Egy az Isten és mindeneknek Atyja, aki mindenek fölött áll, mindent áthat, és mindenben benne van.

Ef 4,4-6

 

© adonaj