Kezdőlap Örvendj népem TŰZ Koncertek e-mail Adonaj Találkozások

 

Szent Ignác Lelkiségi Iskola

 

A Szent Ignác Lelkiségi Iskolát Javier Silva Castaneda alapította 1999 január 1-én, Guadalajara-ban (Mexikó, Jalisco állam). A guadalajarai érsek az Iskolát egyházi jóváhagyásban részesítette. Az Iskola nemzetközi, az egész világon szolgálunk.

Az Iskola célja: segítségnyújtás azoknak a keresztényeknek, akik szeretnének segíteni keresztény testvéreik lelki problémáin, valamint szeretnének eligazodni és növekedni saját lelki életükben is.

Kurzusaink alapja a Szentírás és a katolikus lelki írók tapasztalata.

Ennek szellemében vannak kiképző kurzusok a belső gyógyulás, közbenjárás, szabadítás szolgálatára, valamint a megkülönböztetésre. Ezeken kívül vannak szolgálatok a segítségnyújtásra is. Ilyenek a Szabadító szolgálat, a Mária Magdolna belső gyógyító szolgálat, a Keresztút belső gyógyító szolgálat és egyéb imaszolgálatok. A szolgálatok egy hétvégések, míg a kiképző kurzusok több naposak.

Az Iskola európai képviselője Beke Tünde-Lídia OSB Obl., Győr.

 

Az Iskola szolgálatai Vajdaságban

Az Iskola programjai közül eddig két szolgálat volt megszervezve hazánkban. Az egyik a Mária Magdolna belső gyógyító szolgálat, a másik pedig a Szabadító szolgálat.

A Mária Magdolna belső gyógyító szolgálat célja felismerni azokat a dolgokat, amik megsebeztek bennünket életünk folyamán és kérni belőlük a gyógyulást Istentől. Az egy hétvégét felölelő kurzus alaposan rávilágít sebeink és akár fizikai betegségeink okaira, de ad megoldást is a felismert sebek orvoslására!

Szabadító szolgálat lényege, hogy felismerjük azokat a dolgokat melyek "rendetlen cselekedetek" az életünkben, mik azok, amik Isten törvényével nincsenek összhangban. Felismerni a New Age és az okkultizmus útvesztőit, és ha már belekeveredtünk ezekbe a dolgokba, akkor kérni Istentől a szabadulást, hogy az életünkben ne lehessen más úr Jézus Krisztuson kívül!

 

helyek, beszámolók, képek, tanúságtételek

Néhány kép a 2005. május 6-8-ig Kikindán megtartott Mária Magdolna belső gyógyító szolgálatról.

← ☼ →

Ezen kívül volt még egy szabadító szolgálat is 2005. április 29-május 1-ig - de itt sajnos nem készültek képek :o(

← ☼ →

Közösségünk szervezésében 2004. novemberében zajlott az első Mária Magdolna szolgálat Adán.

← ☼ →

A Szent Ignác Lelkiségi Iskola programjai közül az első egy Szent Mihály kurzus volt, mely Adán került megrendezésre 2002 Január 17-20 a közösségünk részére

 

© adonaj